Legújabb hírek

2018 november 14,

Évfordulós zeneszerezők hangversenye

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket 2018. november 23-án, pénteken 17:30-kor 2018. Évfordulós zeneszerezők hangversenyére.
A hangverseny az NKA támogatásával jön létre, a belépés ingyenes.

2018 november 07,

Zengő húrokon

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket 2018. november 8-án, csütörtökön 18.00-kor Asano Miki hegedűművész hangversenyére a zeneiskola kamaraterében.

A hangversenyre a belépés ingyenes, de a terem befogadóképessége miatt kérjük regisztráljon a zeneiskola.budakeszi@gmail e- mail címen.
A hangverseny az NKA támogatásával jön létre, a belépés ingyenes.

2018 október 24,

Szerelem, ábránd, zsongás

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket 2018. október 26-án , pénteken 17:30-kor Juan Pablo Bautista Cano zongoraművész hangversenyére a zeneiskola kamaraterében. 

A hangversenyre a belépés ingyenes, de a terem befogadóképessége miatt kérjük regisztráljon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A hangverseny az NKA támogatásával jön létre, a belépés ingyenes.

2018 október 15,

Külföldi művészek vendégszereplésére a Czövek Erna Zeneiskolában

Az ősz folyamán három fiatal külföldi művész mutatkozhat be Budakeszin zongora, gitár és hegedűjátékával.  A hangverseny az NKA támogatásával jön létre, a belépés ingyenes.    
Szeretettel várunk minden érdeklődőt koncertsorozatunk eseményére a zeneiskola kamaratermébe.

2018 október 07,

A MÜPA partneriskolája lettünk

A Partneriskola-program kétoldalú együttműködés az iskola és a Müpa között, melynek célja, hogy a tanulókban igény ébredjen a kulturális értékekre, művészi élményekre, és a jövő hangverseny-látogatóiként otthon érezhessék magukat a hangversenyteremben. Célja, hogy hozzásegítse a diákokat a legteljesebb művészeti élményhez, mindezt a legmagasabb színvonalon, a műfajok széles palettáján.

2018 október 02,

Kedvezményes ajánlat

Kocsis-bérlet 1. Francia est - vezényel: Bertrand de Billy   

2018 október 4. csütörtök, 19:30     Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Iskolánkról

Az 1991-ben az addig Százhalombatta körzetéhez tartozó zeneiskolai tagozat önállósodásával, Budakeszi Önkormányzati Zeneiskola néven kezdte meg működését. 1996-ban az iskola felvette a jeles zenepedagógus Czövek Erna nevét. Az egykor Budakeszin élő pedagógus tanítványa volt, többek között Szokolay Balázs Liszt díjas zongoraművész. A zeneiskola a város kulturális életének szerves részét képezi. Az iskola önálló hangversenyein kívül rendszeresen közreműködik Budakeszi rendezvényein. A zenekarok egyrészt a belső zenei közösséget erősítik, másrészt Budakeszi számára a zenei kultúra ápolását segítik. Jelenleg a zeneiskola 12 évfolyama 290 növendék alapfokú zeneművészeti oktatását teszi lehetővé. Az iskola Budakeszin az Iskola köz 3. szám alatti székhelyen és a Knáb János utca 60. számú telephelyen működik. 2007-ben a KIVÁLÓRA MINŐSÍTETT alapfokú művészetoktatási intézmény címet nyertük el. Az alábbi tanszakokon folyik az oktatás: SZOLFÉZS, FURULYA, FUVOLA, KLARINÉT, KÜRT, TROMBITA, HEGEDŰ, GORDONKA, GITÁR, ZONGORA. Az állami, KLIK fenntartású és Budakeszi Város Önkormányzata által működtetett intézményünkben, kedvező körülmények között, térítési díj, tandíj befizetése mellett tanulhatnak a zene iránt érdeklődő növendékek.

 

 


OM 040025
Tehetségpont TP190 002 824
2092, Budakeszi, Iskola köz 3.
+36-23-451-395
zeneiskola.budakeszi@gmail.com


Intézményvezető: Barcsik Hédi
Intézményvezető helyettes:
Juhos-Kiss Eszter
Somogyiné Tassi Valéria
Iskolatitkár: Nagy Attiláné  Magdi

Fenntartó

Érdi Tankerületi Központ
2030 Érd, Alispán u. 8/A.
Intézményi azonosító: PA 3701

© Czövek Erna Alapfokú Művészeti Iskola Budakeszi