CNP-KP-12022/1-000129 - Kamaraterem felújítása

bg alap2022-ben pályázatot adtunk be a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-hez, a Czövek Erna Alapfokú Művészeti Iskola kamaratermének felújítására.

Pályázatunk sikeresnek bizonyult és 1.000.000.-Ft vissza nem térítendő támogatást kaptunk.

A Budakeszi Zeneiskola Baráti Egyesület megalakulása óta fő célja a Czövek Erna Alapfokú Művészeti Iskola szakmai munkájának támogatása. Céljainkhoz szorosan kapcsolódik, az oktatási környezet, a kamaraterem esztétikai javítása. Ebben a teremben évente 50-60 rendezvény is megtartásra kerül pl. félévi-, évvégi tanszaki hangversenyek, havonta megrendezésre kerülő stúdió hangversenyek, mesterkurzusok, hangszer-bemutatók.

A kamaraterem padlózatának cseréjével a művészetoktatáshoz méltó, esztétikai körülményeket teremtettünk. A megfelelő szakember megkeresése nem volt könnyű feladat. A személyes találkozás, a helyszín felmérése és az árajánlat elfogadása után a téli szünetben került sor a terem felújítására. A régi padlózatot felszedték, elszállították és nagyon szép új szalagparketta került a helyére. A pályázati támogatásból a terem tisztasági festésére is sor került.

A munkálatok végzetével egy tiszta, ragyogó, balesetmentes padlózatot kaptunk. Ezúton szeretnénk megköszönni a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatását.

 


OM 040025
Tehetségpont TP190 002 824
2092, Budakeszi, Iskola köz 3.
+36-23-451-395
zeneiskola.budakeszi@gmail.com


Igazgató:

  • Barcsik Hédi

Igazgatóhelyettes

  • Juhos-Kiss Eszter
  • Velenczei Anna

Iskolatitkár: Nagy Attiláné  Magdi

Fenntartó

Érdi Tankerületi Központ
2030 Érd, Alispán u. 8/A.
Intézményi azonosító: PA 3701

Nyitvatartás

Az intézmény munaknapokon 8-20 óráig tart nyitva.
Ügyintézés: 10-16 óra között  

© Czövek Erna Alapfokú Művészeti Iskola Budakeszi