Meghívó - Családi hangversenyünkre 2023.04. 27-én csütörtökön

Minden évben nagy sikert arat Családi hangversenyünk, melynek főszervezője Tassi-Ködöböcz Judit zongoratanárnő. Ezen a hangversenyen többféle kamarazenei összeállításban léphetnek fel növendékeink, például zongora 4 kezesek, testvérrel, apával, anyával, nagyszülőkkel, vagy testvérek közös játéka hegedű-klarinét, furulya-gitár, volt rá példa, hogy egy egész család lépett fel egy kis házi muzsikával.
Szeretnék mindenkit bíztatni, hogy próbálja ki ezt a fajta muzsikálást. Ez jó alkalom lehet arra, hogy gyermekünkkel, unokánkkal még többet lehessünk együtt, jó hangulatban tanulhassunk egymástól. A felkészülésben tanáraink mindig örömmel segítenek. Idei hangversenyünk április 27-én kerül megrendezésre 17.30 órai kezdettel, a Prohászka Ottokár Gimnázium aulájában, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumához, beadott pályázatunk kedvező elbírálást kapott, mely szerint iskolánk elnyerte a MAGYAR ALAPFOKÚ MŰVÉSZETPEDAGÓGIAI ÉRTÉKTÁR címet.
A pályázat célja az volt, hogy Családi Hangversenyünk, - mely már hosszú évek óta az egyik legsikeresebb rendezvényünk – mint jó gyakorlat bekerüljön a Nemzeti Értéktárba. Az elért eredményekről szóló oklevelet 2018. február 26-án vettünk át.


OM 040025
Tehetségpont TP190 002 824
2092, Budakeszi, Iskola köz 3.
+36-23-451-395
zeneiskola.budakeszi@gmail.com


Igazgató:

  • Barcsik Hédi

Igazgatóhelyettes

  • Juhos-Kiss Eszter
  • Velenczei Anna

Iskolatitkár: Nagy Attiláné  Magdi

Fenntartó

Érdi Tankerületi Központ
2030 Érd, Alispán u. 8/A.
Intézményi azonosító: PA 3701

Nyitvatartás

Az intézmény munaknapokon 8-20 óráig tart nyitva.
Ügyintézés: 10-16 óra között  

© Czövek Erna Alapfokú Művészeti Iskola Budakeszi